Oppi ja ilo minun kirjani

Tähän kauniiseen albumikirjaan keräät talteen kaikki lapsuuden tärkeät hetket. Mukaan mahtuvat niin lapsen hauskat tokaisut, oppimisen onnenhetket, . Kanta-asiakkaille Oppi ja ilo tuotteet -.

Image for Minun kirjani from Suomalainen. Kirjaan tallentuu lapsen ikioma tarina toukasta teiniin. Kerää muistot, hauskat tokaisut, oppimisen onnenhetket, luokkakuvat ja kaikki elämän kohokohdat tähän ainutlaatuiseen . Kerää muistot, hauskat tokaisut, oppimisen onnenhetket, luokkakuvat ja kaikki elämän kohokohdat tähän ainutlaatuiseen albumikirjaan.

Minun kirjani kerää talteen lapsuus- ja nuoruusvuosien tärkeät muistot, hauskat tilanteet ja oppimisen onnenhetket. Kirjasta löytyy täytettävät sivustot jokaiselle . Edulliset minun kirjani Adlibris-verkkokaupasta. Uuden ihmisen saapuminen maailmaan on aina ihmeellinen ilon aihe! OppiIlo Minun Kirjani on lapsen kirja, johon voit kerätä talteen kaikki lapsuuden tärkeät hetket kirjaan tallentuu lapsen ikioma tarina.

Mutta se mitä tästä hetkestä seuraavat vuotta eteenpäin minun tulisi täyttää on tytön oma minun kirjani. Kerää muistot, hauskat tokaisut, oppimisen onnenhetket, luokkakuvat ja kaikki elämän kohokohdat tähän ainutlaatuiseen albumikirjaan jossa on tilaa ikävuosille .

SEIKKAILUJEN SAARI ILMAISUN ILOA, TUNNETAITOJA JA LÖYTÄMISEN RIEMUA! Valloittavan inspiraation lisäksi Minun kirjani tarjoaa selkeät ohjeet oman kirjan sitomiseen vaihe vaiheelta. Työ onnistuu yhtä lailla käsin tikkaamalla kuin . Minun kirjani ei ole pelkkä vauvakirja vaan se seuraa lapsen elämää vauvasta teini-ikään saakka. Löysin raskausaikana M:lle aivan loistavan vauvakirjan. Kirja kuuluu OppiIlo sarjaan ja sen on tehnyt Mari Savio.

Löydä Minun kirjani, albumikirja parhaaseen hintaan ja nopeimmalla. OPPIILO Oppi Ilo Minun kirjani. Esikoiselle oli siis tuo Vau:n lahjaksi saatu kirja, siitä tykkäsin kovasti! Lisäks molemmille on Oppi ja Ilon Minun kirjani . Kerää lapsuus- ja nuoruusmuistot talteen 0-vuoteen asti.

Sivujen välissä taskut,jonne on kiva kerätä muistoja. Tähän kauniiseen albumikirjaan keräät talteen lapsen koko suvun tarinan. Kerää yhdessä isovanhempien ja vanhempien kanssa kirjan kansien sisään kuvat, .